Aktiviteter vid kick-off

Någonting som de flesta ser fram emot när det talas om kick-off, är att få komma ut och göra roliga saker tillsammans med kollegorna! Det finns inga rätt eller fel när det kommer till att välja saker att göra under en kick-off utan allting handlar om vad ni som team uppskattar och gillar. Vi har samlat några olika aktiviteter som brukar uppskattas och vi hoppas att ni kommer att finna någonting som passar för er verksamhet.

Fartfyllda

Visst är det roligt när saker händer och man får känna adrenalinet i kroppen? Det finns många olika saker som lockar fram just denna känsla och att jobba med sammanhållning och laganda vid sådana aktiviteter är någonting som ofta uppskattas.

Klättring

Kanske inte så fartfyllt för den som inte har stor kunskap och är erfaren. Dock är det någonting som kan vara spännande och som verklige testar sammanhållningen. Se till att kontakta en klubb eller någon annan som lär ut klättring för att allting skall vara säkert även om det är en utmaning. Det finns många berg att klättra i och man kan inte föreställa sig hur det känns att vara mitt på en avsats med händer och fötter som verktyg för att komma fram.

Forsränning

Det är någonting visst med att kasta sig utför en fors och känna vattnet skölja in i båten medan man kämpar för att ta sig runt stenar och träd. Här gäller det att man verkligen vågar! Att ge upp finns inte som alternativ och när man väl är på flotten kan man inte kliva av för att det blir jobbigt. Den som verkligen uppskattar äventyr kommer få en härlig tur!

Linbanor

Utomlands kan man hitta linbanor på flera platser men i Sverige är det begränsat. Dock går det att hitta för den som vill! En linbana var du åker över en avgrund och skymtar trädtoppar kommer man inte att glömma. För den med svindel kan detta vara en aktivitet man undviker, men skulle ni vara eniga om att det är roligt med äventyr är detta någonting uppskattat och någonting som kommer att talas om under hela året.

Rofyllda

Om man inte känner för äventyr och upplevelser kopplat till adrenalin och skräck, är det bättre med rofyllda upplevelser och sådana finns det många av!

SPA

Denna klassiker är nästan alltid uppskattad av medarbetarna. Det hela kan innebära att ni åker iväg till en anläggning vad ni kan basta och simma i lugn och ro. Bjud alla på en valfri behandling och någonting gott att äta. Kanske börjar ni dagen med ett större möte för att komma igenom formella delar av er planering för att sedan kunna sjunka ner i en bassäng eller gå och träna tillsammans.

Prov

Det finns såväl whiskeyprovningar som mat provningar för den som så önskar. Dessa brukar innebära att man får en smakupplevelse att minnas i kombination med intressant kuriosa och information om det man smakar på. Någonting som både är till för nöje och bildning. Det brukar alltid finnas intresse för dessa upplevelser.

Är det njutning och rofylld harmoni som lockar finns en värld att uppleva! Denna sida om hälsa har samlat åtskilligt som är värt att utforska.


Posted

in

by

Tags: