Stockholm – Mötesplatsen för spännande konferenser

Längtar ni till storstaden? Boka in er på konferens i centrala Stockholm!
Det finns inte många höjdpunkter som kommer i närheten av en riktigt bra konferens eller kickoff för dig och ditt arbetslag! Ni får alla något att se fram emot i den vardagliga lunken på kontoret, och ni får alla fina upplevelser, minnen och bra idéer och uppslag att ta mer er hem därifrån!

Konferenser är verkligen inte att underskatta! Undersökningar visar att konferenser bättrar på lagandan i arbetslaget, så väl som förstärker gemenskapen och motivationen hos den enskilda medarbetaren. Att erbjuda en arbetsmiljö som är något utöver det vanliga, och att dessutom kunna förlägga er konferens till en plats som Stockholm, som inte bara är en inspirerande plats att bara befinna sig i, utan som också erbjuder stora mängder rekreation och förströelse – det är rena drömmen för de flesta yrkesverksamma idag!

Testa kickoff-kit – håll konferens i Stockholm!

Väljer ni att boka in er på konferens i Stockholm har ni en uppsjö med alternativ att välja bland. Det finns konferensanläggningar som erbjuder olika tema på er vistelse, och det finns även dem som erbjuder ett slags aktivitet-kit. Planerar ni kanske att anordna en kickoff i samband med konferensresan? Låt experterna göra jobbet åt er! Även om bara ni själva är experter på just era specifika områden, finns det gott om aktiviteter och workshops som är både givande och roliga för alla som arbetar tillsammans. Flera konferensanläggningar har idag paketerbjudanden där ett sådant workshop-kit ingår! Både förfriskningar och schemaläggning för dagen ingår. Passar superbra som komplement till er regelrätta konferens för fackfrågor!

Ett alternativ om man inte vill bo ”mitt i smeten” är att boka in sig på konferens en liten bit utanför själva Stockholm city. Varför inte bo och hålla konferens en bit utanför innerstaden, kanske i ett naturskönt område med vackra naturupplevelser runt knuten? Det blir en perfekt avrundning på dagen att ta sig in till Stockholms city och njuta av storstadspulsen framemot kvällen eller eftermiddagen! På så sätt får ni som arbetslag det bästa av två världar, och behöver inte göra avkall på en arbetsmiljö med lugn och ro. Det är därför konferenser på Lidingö blivit allt populärare, här hittar man nämligen allt ovan nämnda. Skön natur, nära city och konferenshotell som erbjuder all bekvämlighet man kan behöva för sitt möte. Nummer ett för möten på Lidingö som välkomnar dig med öppna armar är konferensanläggningen Blue Hotel längst ut på Lidingö vid Elfviks udde.


Posted

in

by

Tags: